Регіональний конкурс малюнка «HealthyЇжа»
ВСІМ ПРИХИЛЬНИКАМ ЗДОРОВОГО ХАРЧУВАННЯ!!!
Запрошуємо Вас до участі у Регіональному конкурсі малюнка «HealthyЇжа», що проводиться серед здобувачів освіти Харківської області з метою популяризації культури харчування, формування усвідомленого ставлення до власного здоров’я та відповідальної поведінки, активізації творчої діяльності вчителів і учнівської молоді.
Умови проведення конкурсу регіонального конкурсу малюнка «HealthyЇжа» серед здобувачів освіти КЗ «Солоницівська гімназія «Перлина»» у 2021 році:
І. Загальні положення
1.1. Регіональний конкурс малюнка «HealthyЇжа» (далі – Конкурс) проводиться серед здобувачів освіти Харківської області з метою популяризації культури харчування, формування усвідомленого ставлення до власного здоров’я та відповідальної поведінки, активізації творчої діяльності вчителів і учнівської молоді.
1.2. Координацію та організаційно-методичне забезпечення проведення Конкурсу здійснює Комунальний вищий навчальний заклад «Харківська академія неперервної освіти».
ІІ. Організація та проведення Конкурсу
2.1. Конкурс проводиться протягом вересня-жовтня 2021 року.
2.2.Учасники подають роботи до організаційного комітету Конкурсу (до 1 жовтня 2021 р.). Підбиття підсумків Конкурсу – до 16 жовтня 2021 р.
2.3. У Конкурсі беруть участь діти та підлітки 7-16 років за категоріями:
І вікова категорія – 7-10 років;
ІІ вікова категорія – 11-16 років.
2.4. Участь у Конкурсі є добровільною.
2.5. На Конкурс приймаються індивідуальні роботи.
2.6. На Конкурс подаються малюнки у довільній графічній, живописній формах. Матеріали та техніка виконання не обмежуються.
2.7. Роботи непотрібно оформляти рамкою, паспарту, наклейками тощо.
2.8. На зворотному боці кожної конкурсної роботи необхідно зазначити в друкованому вигляді українською мовою: назву роботи; повне ім’я та прізвище автора; вік автора на момент виконання роботи; назва закладу освіти; прізвище та ім’я вчителя-керівника; контактний телефон.
2.9. Малюнки, які не відповідають умовам, що визначені цим Положенням, та з неповними відомостями про автора не братимуть участі у Конкурсі. Роботи, подані на Конкурс, не повертаються.
ІІІ. Визначення кращих робіт
3.1. Конкурсні роботи оцінюються за такими критеріями:
– тематична відповідність та повнота розкриття визначеної теми;
– втілення творчої ідеї та задуму автора (не допускається копіювання, запозичення);
– оригінальність композиційного рішення та якість виконання;
– ступінь самостійності автора під час виконання роботи, індивідуальність і креативність творчого задуму.
3.2. З метою забезпечення об’єктивності та неупередженості до оцінювання поданих на Фестиваль робіт залучаються експерти з представників КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти», науково-педагогічних працівників інших закладів освіти Харківської області.
3.3. Роботи оцінюються за кожним критерієм від 0 до 10 балів.
3.4. Загальний бал оцінювання кожної роботи є сумою середніх арифметичних балів, виставлених експертами в оціночних листах за кожним критерієм. Максимальна оцінка за роботу – 40 балів. Загальний бал фіксується оргкомітетом у протоколі оцінювання робіт Конкурсу.
3.5. Переможці Конкурсу визначаються на підставі протоколу оцінювання робіт за такою відповідністю балів: ІІІ місце – 35-36 балів; ІІ – 37-38 балів; І місце – 39-40 балів.
3.6. Офіційне оприлюднення результатів Конкурсу відбудеться 16 жовтня 2021 року в Всесвітній день здорового харчування на офіційних веб-сайтах Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації, КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти», у засобах масової інформації.
Довідки за телефоном: 0953829410 - заступник директора з виховної роботи Пархоменко Вікторія Володимирівна.