A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Солоницівська гімназія "Перлина" Солоницівської селищної ради

ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ У ОБЛАСНІЙ АКЦІЇ ДО ДНЯ ЗАХИСНИЦЬ ТА ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ

Дата: 04.10.2022 19:10
Кількість переглядів: 27

Дорогі друзі, 14 жовтня Україна відзначає День захисників і захисниць, вшановуючи всіх, хто в різні часи обороняв та боронить нині наш суверенітет і територіальну цілісність.

В цьому році ми хочемо особливо подякувати нашим відважним воїнам ЗСУ і тому ми запрошуємо Вас взяти участь у обласній акції «Дякуємо захисникам України!».

У рамках Акції відбудеться збір теплих речей, плащів від дощу для потреб захисників та захисниць України. А також можна зробити листівки-подяки, малюнки, поробки. Зібрані речі потрібно надіслати для захисників з позначкою «Обласна акція «Дякуємо захисникам України!»» на адресу: КЗ «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості», вул. Коцюбинського, 15, м. Харків, 61145 (за рахунок відправника та з ОБОВ’ЯЗКОВОЮ кур’єрською доставкою). Усі вітання, теплі речі буде безпосередньо вручено військовим частинам, воїнам, що проходять лікування у військовому шпиталі Східного регіону.

Для участі у заході повідомте, будь ласка, класного керівника Вашої дитини чи надішліть нам листа електронною поштою nvkperlyna@ukr.net. Або пишіть у Vaber 0953829410 (заступник директора з НВР, Віторія Володимирівна Пархоменко).

Чекаємо всіх учасників до 12 жовтня!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень