A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Солоницівська гімназія "Перлина" Солоницівської селищної ради

Вивчення громадської думки батьків учнів закладів освіти Харківської області щодо організації роботи дитячих гуртків

Дата: 13.02.2022 21:04
Кількість переглядів: 34

Шановні батьки!
Комунальний заклад «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості» проводить опитування, щоб вивчити та оцінити стан відвідування дітьми гуртків та секцій у позаурочний час, зручність для Вас та Ваших дітей місць розташування та розкладу роботи гуртків.
Ваша участь у цьому дослідженні є дуже важливою, бо Ви якнайкраще знаєте свою дитину і те, які саме гуртки для неї є найцікавішими та найкориснішими, чи повною мірою вони розвивають здібності і таланти Вашої дитини.
Просимо Вас заповнити анкету спільно з Вашими дітьми.
Анкета анонімна, а результати опитування будуть використані лише в узагальненому вигляді з метою покращення ситуації у Вашій громаді щодо організації роботи гуртків і секцій.
Участь в опитуванні є добровільною.
Відповідаючи на запитання №№ 1 – 3, обирайте тільки один варіант відповіді. В усіх інших питаннях можливі декілька варіантів відповідей. Якщо в родині не одна дитина, то анкету необхідно заповнити окремо для кожної дитини.
Будемо щиро вдячні за відповіді на всі запитання анкети. Для нас дуже важливо дізнатися Ваші точку зору і побажання щодо розвитку та покращення гурткової роботи (позашкільної освіти).
Дякуємо за участь!

ПОСИЛАННЯ НА АНКЕТУ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень