A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Солоницівська гімназія "Перлина" Солоницівської селищної ради

оголошення

Дата: від до Скинути

Тиждень безпеки дорожнього руху в Україні

З 15 по 21 листопада 2021 року наш заклад традиційно долучиться до організації та проведення щорічного Тижня безпеки дорожнього руху в Україні. Цього разу він пройде під тематикою «Безпечна дорога додому» та буде присвячений, зокрема, питанням безпеки дітей та молоді на дорогах. У співпраці з Мiжнародним благодiйним фондом «Допомоги постраждалим внаслiдок дорожньо-транспортних пригод» плануємо багато різноманітних заходів, які допоможуть нашим дітям залишатися в безпеці.

12:10 12.11.2021

Національний урок з медіаграмотності

До Всесвітнього тижня медіа та інформаційної грамотності, який припадає на 25-31 жовтня, Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) запрошує українські школи долучитися до проведення Національного уроку з медіаграмотності.

08:12 29.10.2021

Національний конкурс Репортер

Скоро випуск… твого нового відеосюжету! Любиш створювати цікавий контент і розкривати важливі теми? Хочеш відвідати головні медіа країни та попрактикуватися з журналістами на рівних? Тоді спробуй свої сили у конкурсі Репортер. Це чудова нагода випробувати на міцність свою медійну грамотність, познайомитися з топовими медійниками та яскраво розпочати кар’єру журналіста.

12:47 22.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень