A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Солоницівська гімназія "Перлина" Солоницівської селищної ради

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

День захисника та захисниць України

 День захисника та захисниць України – чудове свято, з яким ми привітали всіх чоловіків та хлопців нашої гімназії 13 жовтня. А нашим майбутнім захисницям в цей день нащадки козаків подарували святковий настрій, під час проведення спільних заходів.

16:03 14.10.2021

Медико-соціальна дослідницька програма «Українське лонгітюдне дослідження» (ULS).

Шановні батьки! Запрошуємо Вас та Вашу дитину до участі в медико-соціальній програмі з профілактики порушень здоров’я дітей шкільного віку. Програма започаткована Інститутом психології імені Г.С. Костюка НАПН України та Українським науково-методичним центром практичної психології і соціальної роботи спільно із дослідницьким консорціумом національних та закордонних установ. Метою програми є спостереження за здоров’ям дітей шкільного віку та їх батьків з особливим фокусом на ризикованій поведінці стосовно власного здоров’я. Опитувальники покривають багато тем і включають питання про стиль життя, стан фізичного та психологічного здоров’я, різноманітний досвід, який може негативно вплинути на здоров’я Вашої дитини, а також різні відомості про її життя в родині. Методика дослідження передбачає встановлення однакових запитань дітям та їх батькам, щоб порівняти отримані відповіді між собою. Тому нам важливо щоб Ви взяли участь в цьому опитуванні. Якщо з будь яких причин Ви не забажаєте брати участь в цьому дослідженні – Ваша дитина може взяти участь в ньому і без Вас, але тільки за Вашим дозволом. Участь у програмі дозволить нам своєчасно визначити ризики погіршення здоров’я Вашої дитини, своєчасно на них відреагувати, і, у разі потреби, провести індивідуальні та групові профілактичні заходи, спрямовані на виявлені в ході дослідження проблеми. Ми не зможемо повідомити Вам які саме відповіді дала Ваша дитина, але, в разі виявлення ризиків для її здоров’я, відреагуємо в рамках своєї компетенції. Якщо буде потрібно Ваше втручання – ми обов’язково Вам про це повідомимо. Опитування не анонімне, але вся персональна інформація, яку Ви повідомите, повністю конфіденційна і не може бути піддана розголосу. До Ваших відповідей не буде доступу в осіб, що можуть Вас знати. Відповіді не будуть аналізуватись індивідуально – дані будуть використані тільки після комп'ютерної обробки в узагальненому вигляді за індивідуальними кодами у знеособленому масиві даних. Ми збираємо Ваші контактні дані, оскільки передбачаємо повторно звертатись до Вас у майбутньому щоб вивчити, як змінюється життя та здоров’я Вашої дитини з часом. У ході цього дослідження Вам буде необхідно відповісти на запитання електронної анкети перейшовши за наданим Вам посиланням, це займе у Вас від 30 до 45 хвилин. На початку Вам потрібно буде ввести 14 значний код учасника. Який ми Вам надішлемо разом з посиланням. Ви можете відмовитися від участі або перервати участь в опитуванні в будь-який час, якщо Вам буде некомфортно відповідати на запитання без будь-яких наслідків. Конфіденційна інформація, вже повідомлена Вами, в такому разі буде знищена.

22:19 10.10.2021

Змаганнях з легкоатлетичного чотириборства

6 жовтня учні КЗ "Солоницівська гімназія "Перлина"" брали участь у змаганнях з легкоатлетичного чотириборства в смт. Пересічне. Наші гімназисти мали змогу позмагатися з учнями інших шкіл Солоницівської ОТГ у бігу на швидкість, стрибках в довжину з розбігу та метанні на дальність.

23:21 07.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень