A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Солоницівська гімназія "Перлина" Солоницівської селищної ради

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

ДЕНЬ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ - 2024

Цьогоріч, 20 лютого, Україна вдесяте  вшановуватиме пам’ять Героїв Небесної Сотні, які загинули під час Революції Гідності у боротьбі за ідеали демократії, права і свободи людини, європейське майбутнє України та завдяки яким було змінено перебіг історії нашої держави. Яке значення має день пам'яті героїв Небесної сотні? Гідність людини є однією з найвагоміших соціальних цінностей, закріплених у статті 3 Конституції України, разом з її життям, здоров'ям, честю, недоторканністю і безпекою. Визнання гідності кожної людини та її рівних і невід’ємних прав є фундаментальною основою свободи, справедливості та загального миру – що не одноразово проголошується в міжнародних правових актах. 

12:27 19.02.2024

ДЕНЬ СОБОРНОСТІ 2024

З Днем Соборності, Україно! Бажаємо єдиного духу народу, великої сили та могутності, міцної дружби та братньої допомоги, взаємоповаги та розуміння, вірних цілей та високих прагнень, одного чистого та мирного неба на всіх. Нехай Україна буде гордим птахом у зграї світових країн, а кожен день дарує українцям свободу думки, відчуття щастя, мир та світлу надію.

13:25 19.01.2024

НОВИЙ РІК - 2024

Новий рік - час дива, здійснення мрій і можливості потрапити у справжню казку. Бажаємо в це яскраве і веселе свято обійняти й привітати всіх близьких, знайти під ялинкою чудові подарунки та виконати найзаповітнішу мрію! З прийдешніми святами Вас!!!

11:30 29.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень